Schilderij in opdracht

Een gedeelte van de schilderijen van Margreet wordt gemaakt in opdracht.
Vertel Margreet welk schilderij je zou willen laten maken. Na overeenstemming te hebben bereikt over de grootte en prijs en de betaling is gedaan, zal Margreet het kunstwerk gaan maken.
Pas na goedkeuring wordt het werk opgehaald of opgestuurd.
Meer weten? Neem contact op!

Portret in opdracht

Een portret van je partner, (klein)kind, collega, directeur, huisdier of misschien wel van jezelf. Dat heeft iets bijzonders.
Naast het vrije werk schildert Margreet portretten in opdracht, waarbij de achtergrond een belangrijke plaats in neemt. Zij portretteert in de stijl van haar vrije werk.
Voor een portret opdracht werkt ze met een serie foto’s die zij van het model maakt. Uit de serie foto’s wordt een keuze gemaakt in overleg met de opdrachtgever. Margreet kan ook werken met bruikbare privé foto’s.
Tussentijds kan het portret worden bekeken en het is altijd mogelijk om wijzigingen voor te stellen.
En goed geschilderd portret is geen exacte kopie van de werkelijkheid. Een geschilderd portret gaat verder, dieper, blijft alsmaar boeien. Het portret toont het karakter van de persoon. Een gezichtsuitdrukking, een houding, neus, oog of mond dat essentieel is voor die geschilderde persoon.
Stap voor stap en laag voor laag werkt Margreet naar het ultieme eindresultaat; een realistisch portret met emotionele waarde die langer dan een leven mee gaat.

Pin It
TOP